کلاس آموزشی نحوه استفاده، بکارگیری و نگهداری دستگاه دی سی شوک، برای آشنایی و آموزش کارکنان درمان درمانگاه امام علی در بهداشت و درمان صنعت نفت فارس و هرمزگان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت فارس و هرمزگان، کارشناس پرستاری مرکز درمانی امام علی (ع) به تشریح اجزای دستگاه الکتروشوک و روشهای بکارگیری آن پرداخت و اظهار داشت: در صورت استفاده از تخت فلزی، نباید هیچ یک از اعضای بدن بیمار با تخت در تماس باشد.
مژده راُفت افزود: قبل از تخلیه دستگاه دی سی شوک باید مطمئن شد که دیگران نیز با بیمار و تخت وی تماس ندارند.
وی تصریح کرد: به هنگام استفاده از این دستگاه باید همه قسمتهای صفحات الکترود با ژل آغشته شود و زمانی که پدالهای الکتروشوک با بیمار در تماس هستند از خاموش یا روشن آن جلوگیری کرد.
کارشناس پرستاری بهداشت و درمان صنعت نفت فارس و هرمزگان با اشاره به اینکه هنگام استفاده از دفیبریلاتور باید جریان اکسیژن را قطع کرد، خاطرنشان کرد: نباید دفیبریلاتور را در محیطهای قابل اشتغال و محیطهایی که داروهای بیهوشی یا اکسیژن با غظلت بالا وجود دارد بکار برد.
راُفت با تاکید بر خشک و تمیز بودن همیشگی دستگاه دی سی شوک برای جلوگیری از جریانهای الکتریکی، افزود: مایعاتی مانند محلول سالین و رینگر، رسانههای الکتریکی مناسبی هستند.
وی با تاکید بر جلوگیری از قراردادن دستگاههای دارای میدان الکترومغناطیسی و فرکانسهای رادیویی در شعاع یک متری دستگاه دی سی شوک تصریح کرد: نباید به هنگام استفاده از دستگاههای جراحی الکتریکی به دلیل ایجاد سوختگی الکتریکی شدید، شوک یا سایر صدمات احتمالی از دفیبریلاتور استفاده کرد.