سوژه روز جهانی غذا در سال 2018 « تلاش برای دستیابی به گرسنگی صفر» نام گرفت.
به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت فارس و هرمزگان، گزارشهای فائو حاکی از این است که میزان گرسنگی در سطح جهان پس از یک دوره کاهش بار دیگر رو به افزایش گذاشته است.
اکنون بیش از 815 میلیون نفر از سوءتغذیه مزمن رنج میبرند.جنگ، شرایط آب و هوایی وخیم ناشی از تغییرات اقلیمی، رکود اقتصادی و سرعت فزاینده پدیده چاقی و اضافه وزن مسیر پیشرفت در نبرد علیه گرسنگی و سوءتغذیه را با مانع مواجه ساختهاند.
در حالیکه میلیونها نفر گرسته هستند، 600 میلیون نفر از چاقی رنج برده و 1.3 میلیارد نفر دیگر نیز دچار اضافه وزن هستند.
فائو هر ساله در تاریخ 16 اکتبر (24 مهرماه) با برگزاری مراسمهای باشکوهی روز جهانی غذا را که مقارن با سالروز تاسیس این سازمان بینالمللی است، در اقصی نقاط جهان گرامی میدارد.
مراسم روز جهانی غذا در 150 کشور جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران با حضور تمامی دست اندرکاران امر تولید غذا برگزار میشود و به همین دلیل نیز این رویداد یکی از شناخته شدهترین روزهای موجود در تقویم جشنهای مهم سازمان ملل متحد به شمار میرود.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی ایران فائو