به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان، همچنین گرامی داشت روز تغذیه، به همت امور بانوان بهداشت و درمان صنعت نفت فارس، مسابقه آشپزی برگزار شد و کارکنان با هم به رقابت پرداختند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت فارس، بنفشه زندی لک، هدف از برگزاری این دوره از مسابقات را ترویج استفاده از غذاهای سالم و ایجاد نشاط و سرگرمی در میان کارکنان عنوان کرد.
مشاور امور بانوان بهداشت و درمان صنعت نفت فارس ملاک ارزیابی در انتخاب بهترین غذای طبخ شده را دارا بودن اجزای تشکیل دهنده یک غذای سالم، طعم غذا، کیفیت و پخت مناسب غذا بیان کرد.
کارکنان شرکت کننده در این مسابقه، در یک فضای صمیمی دست پختشان را به رقابت گذاشتند و در نهایت پس از داوری از بین غذاها نفرات برتر انتخاب گردید و با حضور رییس و مدیران ارشد این مرکز جوایز نقدی به آنها اهداء شد.
در این دور از مسابقه، دو داور حرفه ای از دانشگاه علوم پزشکی شیراز نظارت داشتند و دکتر مهردخت حاج حسینی؛ مشاور تغذیه بهداشت و درمان صنعت نفت فارس نیز همکاری های لازم را به عمل آورد.
این گزارش حاکی است؛ حسین جعفری پور با پخت مرغ سماقی نفر اول، معصومه باقری با پخت کوفته سبزی نفر دوم، ایلناز جمشیدی با پخت مرغ شکم پر نفر سوم و سعیده خاتمی با پخت پلو یونانی نفر چهارم در بخش غذا را کسب نمودند و در بخش سالاد؛ لیندا حیدریان مقام اول، زهرا بستانیان مقام دوم و آرزو خراسانی مقام سوم را از آن خود کردند.